2010. szeptember 21., kedd

Társasház takarítás.

Elnyertünk egy társasház takarítási munkát. Hogy pontosabban fogalmazzam még nem, de mégis hiszen úgy néz ki megfeleltünk, hiszen a próbanapot már kipipáltuk.
Kértek egy próba napot, amelyben ha megfelelően és szakszerűen elvégezzük a takarítást, úgy folyamatos teljesítés szerűen - azaz rendszeresen - végezzük tovább a társasház takarítási tevékenységet.
A munkát elvégeztük, a beton lépcsőkre a lépcsőházban alap tisztítót, a folyosókon levő greslaphoz pedig porózus felülethez kifejlesztett tisztítószert használtunk.
Nagyon koszos volt a lépcsőházban a felület, a felmosásnál sűrün kellett cserélni a vödörben a tisztítószeres vízet, emeletenként háromszor, összesen harminc alkalommal.
A lakóknak tetszett a munkánk, este összeül a számvizsgáló bizottság is, megvitatják kinek hogyan tetszett a takarítás, illetve felmerültek olyan kérdések is, hogy a rendszeres takarítás alkalmával, az emeletenként levő szemetestárorók fertőtlenítő takarítását is lehet fogják kérni, amelyhez egy nagyon jó baktériumölő fertőtlenítőszert fogunk bevetni. Már ha elnyerjük a munkát, hiszen új árajánlatot adtam meg ehhez.