2010. április 27., kedd

Az impregnált mop.

A mop feje 100 %-os összetételű pamutszálakból áll, ezért nem tartalmaz műszálat.
Öt különböző hosszúságú pamutszálból varrják össze, így az összes port és szennyeződést összegyűjtik és magukban tartják. A speciális impregnálásnak köszönhetően használatuk során garantáltan mindvégig megtartják tisztító és fertőtlenítő hatásukat. A moppokat minden típusú felület: kő, márvány, gránitőrlemény lap, parketta, hajópadló, svédpadló, faburkolatok, rozsda mentes oszlopok megtisztítására tervezték, megszüntetve ezáltal teljes mértékben a port és a piszkot. Mivel használata során nincs szükség vízre, különösen ajánlott olyan felületek tisztítására, ahol vizes felmosás nem alkalmazható, pl. elektromos vezetékek, kábelek felett kialakított ún. álpadlóknál, ill. faborítású sportpályáknál vagy nagyforgalmú, hidegburkolattal fedett előterek, ahol nagy a csúszásveszély.
A mop-ok használata a leghatékonyabb tisztítási folyamatot jelenti, amely egyben a tisztítandó felület fertőtlenítését is magában foglalja, ezáltal védelmet jelent többek között a Gram negatív baktériumok, staphylococcusok, valamint a szalmonella ellen.
A rendszer lényege, hogy bérelni lehet. A szolgáltatás a nagy felhasználóknak (takarító cégeknek, intézményeknek) 2 hetenkénti, a háztartási felhasználóknak  4 hetenkénti rendszeres cseréjét jelenti, melynek során a szennyezetteket tisztára cserélik.

Bővebb info: http://www.mesdi.hu/