2010. február 9., kedd

Az új takarítónő.

Vasárnapra nagyon összejött minden.
Szombat este elkezdett esni a hó, így vasárnap reggel ismét a hótakarítás volt a porondon. Ami nem is lett volna baj, csak éppen egy nagytakarítást, és padlószőnyeg tisztítást szerveztünk be, az egyik általunk takarított irodaházban.
Reggel kilencre végeztünk a hótakarítással, utána meg elkezdtük a nagytakarítást, ami eltartott délutánig. A nagytakarítás után pedig ismét következett a hótakarítás, hiszen esett rendesen a hó napközben. Estére kifeküdt mindenki a fáradtságtól.
Vasárnap jöttem rá igazán, hogy jól döntöttem, ugyanis a múlt héten feladtam egy hirdetést, hogy takarítónőt felveszek társasház takarítására.
Egy kicsit sok volt már, hogy 6 társasházat takarítok, mellette a havat is, és viszem a vállamon a céget úgy, hogy mindenhol minden rendben legyen. Árajánlatokat írjak, utaljak, tisztítószert szerezzek be, vigyem ki a helyszínekre stb.
Hétfőn kezdett az új kolléganő, nagyon kedves, szimpatikus hölgy. Kb. 1 éve nem talál munkát, így nagyon örült neki, hogy Őt választottam. Tavasztól - őszig kerékpárral fogja körbejárni a XIV. kerületben levő társasházakat, természetesen szintén a kerületben lakik, így könnyű lesz neki.
A másik döntésem, hogy elég volta a hótakarításból is, decembertől - februárig felveszek egy jó fizikumú nyugdíjas bácsit idény munkára, - aki nyugdíj kiegészítésre szorul - így Ő fogja majd a havat takarítani a kerületben található összes társasházban, mert nem nagyon várom el egy nőtől, hogy havat lapátoljon több társasháznál. Meg magamtól sem várom el :D