2009. november 24., kedd

Nano védőbevonat.

A napokban kaptam egy megkeresést, a NANO bevonat alkalmazására, felvetve azt, hogy használnánk - e az általunk takarított helyeken. Jó dolognak tűnik, ezért most megosztom veletek.
A NANO védőbevonat, a NANO technológia segítségével létrehozott speciális védőbevonat, amely átlátszó, kopás és UV sugárzás álló, nagy tapadásgátló, valamit antibakteriális hatású bevonat. A NANO bevonatok 3 rétegből állnak, amelyek a felületre való felvitel során intelligensen egymásra rendeződnek, és így homogén, de új tulajdonsággal rendelkező védőréteget alkotnak.
A háztartásban a fürdőszobában is lehet alkalmazni, pl. zuhany kabinokhoz, csempékhez, járólapokhoz, valamint az üveg felületekre.
A bevonattal kezelt felület erős és tartós folyadék lepergetési tulajdonsággal fog rendelkezni, valamint a szennyeződés nehezen fog megtapadni a felületen, tehát a vizet lepergeti, így nehezebben alakul ki a vízkő is. Előnye, hogy az esetleges szennyeződések eltávolításához nem kell tisztítószert használni, elég csak tiszta víz hozzá.
Nemsokára mi is kipróbáljuk az egyik általunk takarított irodaház egyik fürdő helyiségében.