Én egy ilyen kúrát kezdtem el, aminek a neve: Zöld vér lúgosító program.
Az emészthetetlen táplálékok ( pl. az adalékok, aromák, íz fokozók, szintetikus vitaminok) idegen anyagok a szervezet számára - valamint károsak is – mert felgyülemlenek a sejtek közötti térben, és akadályozzák a létfontosságú anyagcsere folyamatokat.
Megváltoztatják az alapvetően lúgos közeget a szervezetben, így sejt egyensúly zavar keletkezik, aminek számos betegség kialakulásának a felelőse.
A túlsavasodás tünetei lehetnek pl. a fáradtság, levertség, allergiás reakciók is.
Eszem a búzafüvet (lehet kapni tasakos kiszerelésben is, ami sajtolva van).
A túlsavasodás tünetei lehetnek pl. a fáradtság, levertség, allergiás reakciók is.
Eszem a búzafüvet (lehet kapni tasakos kiszerelésben is, ami sajtolva van).
A búzafű 17-féle esszenciális aminosavat, enzimeket, valamint ásványi anyagokat, és vitaminokat tartalmaz. Az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzim forrás, amely antioxidáns, szabadgyökfogó, ami lassítja a sejtek öregedését.
Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat, és visszaállítja a hasznos baktériumok egyensúlyát is. Magas klorofill tartalma a vért oxigénnel dúsítja, így a sejtek oxigén ellátása javul, ezáltal a gyulladások megszüntetésében is szerepe van.
Hozzá kapcsoltam az Immuníciót is, ami kurkuma, shiitake, zöldtea, csipkebogyó és fokhagyma felhasználásával készült.
Hozzá kapcsoltam az Immuníciót is, ami kurkuma, shiitake, zöldtea, csipkebogyó és fokhagyma felhasználásával készült.
A shiitake gomba gyulladás csökkentő hatású, nyákoldó, a zöldtea antioxidáns tulajdonságú, a kurkuma májvédő (pedig nem iszom – mármint alkoholt) emésztést segítő, a csipkebogyó természetes C-vitamin és magnézium forrás és gátolja a meszesedést, a fokhagyma pedig antioxidáns, immunerősítő, és antibakteriális hatású.
Persze a legjobb az, ha a kertben szedett zöldségeket, és természetes ételeket fogyasztjuk, csak sajnos ezt nem mindenki teheti meg, mint ahogy mi sem.
Persze a legjobb az, ha a kertben szedett zöldségeket, és természetes ételeket fogyasztjuk, csak sajnos ezt nem mindenki teheti meg, mint ahogy mi sem.