2012. március 2., péntek

Takarítás


Ha irodatakarítás vagy társasház takarítás bennünk megbízhat!
Teljeskörű minőségi takarítás Budapesten, és vonzáskörzetében.

Takarítócégünk kizárólag minőségi, és biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, valamint korszerű, modern takarító eszközöket használ az általunk takarított irodák, irodaházak, társasházak és lakóparkok takarítási feladatainak az ellátásához.
Igyekszünk az általunk alkalmazott takarító munkatársakat úgy foglalkoztatni, hogy számukra ne csak rutinfeladat legyen a takarítási munka elvégzése, hanem lelkiismeretesen, a legnagyobb odafigyeléssel végezzék a munkájukat, melyhez rugalmasság, és megbízhatóság párosul.
Célunk, hogy az általunk takarított területeken, nap mint nap megteremtsük az esztétikai, higiéniai, környezetet, javítva ezzel a munkatársaik komfortérzetét.

Az irodai takarítási tevékenységünk ellátásakor, az Önök munkarendjéhez teljes mértékben igazodunk.
A társasházak takarításánál igyekszünk teljes mértékben a lakók igényeinek megfelelni, egy tiszta, a legjobb tudásunkkal takarított házzal megszolgálni a bizalmukat.

Mindegyik felületre más és más, az adott felületre használható tisztítószereket használunk, a hatékony takarítás érdekében. A helyesen megválasztott minőségi tisztítószerekkel vigyázunk a takarítandó tárgyak, berendezések állagmegóvásával az értékeikre.

Képzett takarító munkatársakat alkalmazunk, akik rendszeres foglalkozás – egészségügyi orvosi vizsgálaton részt vesznek, valamint munka, és tűzvédelmi oktatásban részesülnek.
Munkatársaink legális foglalkozás keretein belül takarítanak, a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően.

Társaságunk 50 millió forintig, teljeskörű felelősség biztosítással rendelkezik.


Referenciákkal rendelkezünk.

 Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük látogasson el cégünk honlapjaira, ahol még több információt megtudhat rólunk.

Takarítás
Irodatakarítás
Társasház takarítás

Cégünk a Magyar Tisztítás - technológiai Szövetség tagja.